Смјештај на селу “Недић”, власника Здравка Недића, налази се у сјеверозападном дијелу општине Дервента у близини магистралног пута Дервента – Србац. Смјештен је у подножју планине Мотајице и непосредној близини ријеке Саве.

Смјештај чине двоспратна породична кућа у којој се налазе три опремљене собе за спавање, капацитета осам лежаја, те купатила и соба за дневни боравак. Ресторански дио је у помоћном објекту поред куће, а чине га сала за ручавање, дневни боравак и билијар салон. У саставу сеоског домаћинства налази се мини фарма свиња, башта за узгоје поврћа, воћњак, обрадиве површине и шума. По договору са власником смјештаја, могућа је и припрема традиционалне хране овог краја, те други специјалитети.

Недалеко од куће, на 13 дунума земље, налази се и излетиште Бугарије. Смјештено је око потока Црна ријека на којем се налази и воденица. На излетишту се налази мања ладара и клупе за одмор, те рибњак гдје се може пецати неколико врста рибе.

Непосредно окружење смјештаја „Недић“ чине шуме на обронцима Мотајице, на ријеци Сави налазе се рибарске стазе и рибарска кућа, а недалеко од Трстенаца налази се и манастир Осовица.

Мјесто                                                                 општина Дервента, село Трстенци

Власник                                                               ЗдравкоНедић

Телефон                                                             00 387 (0)53 320 155; 00 387 (0)65 662 915